Onze winkel is vandaag nog open tot u.

Het is meer dan passie, 't is pure liefde

Al méér dan 35 jaar een gerenommeerde leverancier van een ruim aanbod van professioneel klein materiaal voor de totale voedingssector. Onze winkel in Zwevegem van meer dan 1.500m² is een bron van ideeën en inspiratie!
placeholder Glyph

Generaties culinaire ervaring

Dupont is een familiebedrijf. Warm, ongedwongen en vertrouwd… Dat is Dupont in een notendop! Dirk Dupont startte 35 jaar geleden in zijn garage een groothandel met kwalitatief kookmateriaal. De passie voor het vak en de liefde voor de sector zit overduidelijk in het bloed en werd doorgegeven aan de volgende generatie. In 2013 gaf hij de fakkel door aan zijn dochter Sarah.

Ondertussen is Dupont uitgebouwd tot dè speciaalzaak voor professioneel kook- en voedingsmateriaal voor particulieren én professionals met een winkel van 1.500m2 in Zwevegem! 

Uitgepuurd en getest

Kwaliteit staat altijd voorop. Bij jou en bij ons. Daarom zijn wij erg selectief in wat we opnemen in ons assortiment. Kookmateriaal moet dagelijks presteren en lang meegaan, zeker in een professionele omgeving. Alles wordt bij ons getest. Elektrische toestellen, potten en pannen, presentatiemateriaal... Zo zijn wij niet alleen zeker van de kwaliteit maar kunnen wij ook onze klanten deskundig adviseren. 

Bovendien zijn wij ook exclusieve verdeler van enkele topmerken.

Professioneel team

De service die we klanten willen brengen kan alleen door een professioneel en opgeleid team. Onze mensen hebben niet enkel een passie voor het vak, maar werken ook elke dag om hun kennis bij te schaven. Die know-how en ervaring zijn de bouwstenen van Dupont, daarin maken wij het verschil! 

'Teamwork makes the dream work' is niet enkel een leuke spreuk, maar een essentieel onderdeel van onze organisatie. Een hecht team met grote dromen...

Voor én na de aankoop

In een professionele omgeving is een goede en snelle service cruciaal. Door online verkoop en grote onpersoonlijke giganten in de sector is dit steeds moeilijker te vinden. Bij ons ben je meer dan een nummer! Van de offerteaanvraag tot levering kan je terecht bij een vast contactpersoon. Ook na aankoop blijven we beschikbaar voor advies, uitwisselen van ideeën of gewoon een leuke babbel.

Vlot bereikbaar, snelle communicatie en duurzame oplossingen. Dat is de Dupont garantie! 

Grenzen opzoeken

We hebben een eigen productielijn van plexi presentatiemateriaal die we exporteren en verkopen via verdelers in meer dan 30 landen. Binnen en buiten Europa. Het geeft ons een unieke kijk op de sector over de grenzen heen.

Onze jaarlijkse deelnames aan internationale beurzen houdt ons op de hoogte van trends, innovaties en belangrijke bewegingen op de globale markt. Die inzichten delen we graag met onze klanten. Zo spelen we samen snel in op internationale innovaties en evoluties.

Inspiratie en beleving

Een echte partner moet meer zijn dan louter een leverancier van goederen. Wij willen onze klanten inspireren en adviseren bij elk bezoek aan onze winkel of webshop. Nieuwe ideeën, nieuwe producten, professionele demonstraties en workshops...

Dat is een waardevolle partner voor jouw onderneming! 
 

 • "Dupont, dat is ondernemen pur sang."

  Altijd met de juiste emoties, nooit bang om te innoveren, curieus om nieuwe zaken te ontdekken, steeds vooruitkijkend en met een grote liefde voor het vak en de mens.
  F. Vanderbeke
  Linum in Kuurne
 • "Alle topmerken voor de horeca onder 1 dak, het is een zaligheid voor elke topchef."

  Ik kan er voor alles terecht: van mijn robuuste Green Egg tot het meest verfijnde tangetje om mijn borden mee te dresseren.
  S. Ververken
  Vol Ver uit Marke
 • "Het oog wil ook wat. De manier waarop ik mijn producten uitstal in de winkel wordt steeds belangrijker."

  Gelukkig kan ik al meer dan 30 jaar rekenen op Dupont. Door hun uitgebreide aanbod kan ik trouwens makkelijk en snel variëren.
  F. Declercq
  Slagerij Franky en Helga uit Moorsele
 • "Het team van Dupont, dat blinkt uit in klantvriendelijkheid."

  Als ze iets niet hebben in hun nochtans erg indrukwekkende assortiment, zoeken ze wel tot ze het voor je vinden.
  P. Huyse
  Het Bellegems Friethuisje
 • "Een bezoek aan Dupont geeft me altijd inspiratie."

  Zo kocht ik er onlangs nog een taartrekje waardoor ik nu meer aandacht besteed aan de presentatie van mijn patisserie.
  D. Vandeweghe
  Patisserie Vandeweghe uit Bellegem

Kom langs in de winkel

En laat je inspireren!

Volg ons op

#dupontfoodie
Volg ons op
Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen