Onze winkel is vandaag nog open tot u.
DUPONT

Folders

Ontdek het hele jaar door nieuwe producten, onze aanbevelingen, scherpe prijzen, geweldige acties en fantastische promoties! Elk jaar brengen we jou 5 folders waar je telkens 2 maanden van kan genieten. Hieronder vind je ze allemaal op een rijtje en kan je ze eenvoudig online lezen.

placeholder Glyph

Folder maart-april

Geniet van 1 maart tot 30 april 2024 van een reeks nieuwe producten, promoties en acties! Download de folder online en lees hem op elk moment van de dag. Ontvang je graag de folder per mail? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en wij houden je op de hoogte! 

Folder mei-juni

Geniet van 1 mei tot 30 juni 2024 van een reeks nieuwe producten, promoties en acties! Download de folder online en lees hem op elk moment van de dag. Ontvang je graag de folder per mail? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en wij houden je op de hoogte! 

Folder juli-augustus

Geniet van 1 juli tot 31 augustus 2024 van een reeks nieuwe producten, promoties en acties! Download de folder online en lees hem op elk moment van de dag. Ontvang je graag de folder per mail? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en wij houden je op de hoogte! 

Folder september-oktober

Geniet van 1 september tot 31 oktober 2024 van een reeks nieuwe producten, promoties en acties! Download de folder online en lees hem op elk moment van de dag. Ontvang je graag de folder per mail? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en wij houden je op de hoogte! 

Folder november-december

Geniet van 1 november tot 31 december 2024 van een reeks nieuwe producten, promoties en acties! Download de folder online en lees hem op elk moment van de dag. Ontvang je graag de folder per mail? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en wij houden je op de hoogte! 

placeholder Glyph

BLIJF OP DE HOOGTE

We nodigen je graag uit om deel te maken van onze 'Dupont community'. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten, promoties en acties!

Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen