Onze winkel is vandaag nog open tot u.

3min.

Friday, 14 April 2023

Sika Footwear

Stevig in je schoenen

Onze Sika werkschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de werkende mens. Van de slager of bakker in het atelier tot de horecamedewerker die uren op de werkvloer circuleert. De wensen variëren, maar voor alle schoenen geldt: De schoenen moeten zowel passen bij de voeten als bij het werk dat wordt gedaan! 
 

Over Sika Footwear

Sika Footwear is een Deens bedrijf dat zijn eerste voorzichtige stappen in 1870 zette. Natuurlijk staat de leeftijd niet gelijk aan kwaliteit, maar het is moeilijk argumenteren tegen bijna 150 jaar inzicht en verbeteringen. Tegenwoordig gebruiken ze die kennis omhun eigen producten helemaal opnieuw te ontwikkelen en om de beste kwaliteit en innovaties te garanderen. Ja, bij Sika Footwear weten ze best wat over schoenen. Maar het is voor voor hen net zo belangrijk om te luisteren naar diegenen die de schoenen in het dagelijkse leven werkelijk gebruiken. Daarom ontwikkelen ze de eigen producten in nauwe samenwerking met de gebruikers, omdat het uiteindelijk hun mening is die telt. Dus of het nu gaat om een extra slipbestendige zool of nog beter comfort, Sika speelt het klaar!

Sika Footwear

Ontdek ons volledig gamma

Volg onderstaande link voor een volledig online overzicht van ons Sika gamma en maak meteen je keuze. Download onze catalogus om ons assortiment altijd snel te kunnen raadplegen. 

placeholder Glyph

BLIJF OP DE HOOGTE

We nodigen je graag uit om deel te maken van onze 'Dupont community'. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten, promoties en acties!

placeholder Glyph

Sika Footwear schoenen

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen