Onze winkel is vandaag nog open tot 18:30 u.

2min.

Friday, 14 April 2023

Börner

Bespaar tijd met Börner

Een goede kok heeft doorgaans uitstekende snijtechnieken. Toch kunnen ook professionelen baat hebben bij het gebruik van een mandoline. Het voordeel van een mandoline is dat het snijden een stuk sneller gaat dan het snijden met een keukenmes. De plakjes zijn altijd van dezelfde dikte en hebben precies dezelfde vorm. We denken hier aan traiteurs, catering, broodjeszaken, horecazaken en zoveel meer. Bespaar dus tijd met onze Börner Mandolines. Onze favoriet: getest en goedgekeurd! 

Over Börner Mandolines

Börner staat voor Duitse kwaliteit sinds 1956. We willen je helpen bij een gezond en gebalanceerd dieet en onze producten zijn daarvoor uitermate geschikt. Al 60 jaar maken ze het werk in de keuken gemakkelijker. De Börner-producten staan bekend om hun levensduur en zullen je decennialang inspireren. Handige tools zoals mandolines, schillers, snijders en raspen moeten je gedurende lange tijd helpen bij jouw voorbereidingen in de keuken. Börner producten zijn volledig ontworpen en gemaakt in Duitsland door een team van deskundigen bij Niederkail. Al meer dan een halve eeuw is de traditie van het bedrijf de gepassioneerde zoektocht naar het beste ontwerp, kwaliteit en gebruiksgemak voor onze klanten. Alle stadia van de productie, van productontwerp tot productie en verzending, vinden plaats in-house, zodat elke stap wordt gecontroleerd en de kwaliteit gegarandeerd blijft. Dit levert Börner een onberispelijke reputatie op wereldwijd.

Börner Mandolines

Ontdek ons volledig gamma

Volg onderstaande link voor een volledig online overzicht van ons Börner gamma en maak meteen je keuze. Download onze catalogus om ons assortiment altijd snel te kunnen raadplegen. 

placeholder Glyph

BLIJF OP DE HOOGTE

We nodigen je graag uit om deel te maken van onze 'Dupont community'. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten, promoties en acties!

placeholder Glyph

Kleur op je bord

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen