Onze winkel is vandaag nog open tot u.

3min.

Friday, 14 April 2023

Edikio

Prijsaanduiding met Edikio

Een uniforme prijsindicatie draagt bij tot een overzichtelijke en verzorgde toonbank. Presentatie wordt steeds belangrijker voor klanten. Maar dat vraagt vaak ook meer werk, meer tijd en meer onderhoud. Wij hebben dé oplossing voor jou! De kaartprinters van Edikio bieden een simpele en snelle manier om je prijskaartjes te ontwerpen en te printen. Het is de ideale mix van gebruikscomfort en design. Bovendien kan je bij Dupont steeds rekenen op technisch support bij vragen of problemen. Een all-in service!

Over Edikio

De Evolis-groep, opgericht in 2000, ontwerpt en produceert een compleet assortiment oplossingen voor het personaliseren van plastic kaarten, ontworpen voor de identificatie van goederen. Gekend en geliefd in verschillende sectoren: retail, horeca, gezondheidszorg, onderwijs…Deze oplossingen zijn innovatieve alternatieven voor de etiketteringsmethoden die traditioneel worden gebruikt in winkels, restaurants en hotels. Afhankelijk van het aantal uitgestalde prijskaartjes, de gebruiksfrequentie, het gewenste printresultaat en de grootte van uw kaartjes, heb je keuze uit 3 verschillende modellen, namelijk de Access, de Flex en de Duplex. Elke toestel wordt geleverd met de Edikio software, geschikt voor zowel Windows als Apple computers. Je kan bovendien opteren voor een opleiding, installatie en een servicecontract.

Edikio

Ontdek ons volledig gamma

Volg onderstaande link voor een volledig online overzicht van ons assortiment 'prijsaanduiding' en maak meteen je keuze. Download onze catalogus om ons assortiment altijd snel te kunnen raadplegen. 

placeholder Glyph

BLIJF OP DE HOOGTE

We nodigen je graag uit om deel te maken van onze 'Dupont community'. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten, promoties en acties!

placeholder Glyph

Sfeer met Edikio

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen