Onze winkel is vandaag nog open tot u.

2 min.

Friday, 14 April 2023

Tournus

Gemakkelijk inrichten met Tournus

Een werkruimte of atelier in een professionele omgeving vraagt om een stevige uitrusting. Meubels, rekken en werktafels moeten tegen een stootje kunnen en gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovendien is een ruim assortiment met verschillende afmetingen een must want geen enkele ruimte is dezelfde. Door te spelen met de ontelbare formaten en afmetingen creëer je een werkruimte op maat. Daarom kiezen wij altijd voor Tournus Equipement!

Over Tournus Equipement

Tournus Equipement, opgericht in 1910, is de toonaangevende Franse fabrikant van roestvrijstalen omgevingen voor professionele keukens en vistoonbanken in supermarkten. De omvang van het productassortiment en de geproduceerde volumes maken de fabriek, gelegen in Tournus in de Bourgogne, tot een van de grootste en modernste in de branche. Voor grootkeukens biedt Tournus Equipement roestvrijstalen meubelen (tafels, units, spoelbakken, trolleys, warmhoudkasten, koelers) en rekken, wastafels, goten en vloerafvoeren, bakken en tafels voor het in- en uitladen van vaatwassers. De producten van Tournus Equipement zijn ontworpen voor langdurig gebruik onder moeilijke omstandigheden.

 

Tournus Equipement

Ontdek ons volledig gamma

Volg onderstaande link voor een volledig online overzicht van ons Tournus gamma en maak meteen je keuze. Download onze catalogus om ons assortiment altijd snel te kunnen raadplegen. 

placeholder Glyph

BLIJF OP DE HOOGTE

We nodigen je graag uit om deel te maken van onze 'Dupont community'. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe producten, promoties en acties!

placeholder Glyph

Sfeer in het atelier

Deel dit artikel
Gratis levering vanaf €250
5.000+ producten
Retourneren binnen 30 dagen
Veilig online betalen